He aha ko mākou ikaika?

He aha ko mākou ikaika2

aloha, ma Kina, ʻo mākou ka hale hana mua e hoʻomaka e hoʻohui i ka lima laser diode me nā lima ʻē aʻe, wehe mākou i ka mākeke, no ka mea paʻakikī ke hoʻohui i ka lima laser diode me nā lima ʻē aʻe, ma mua o 2020, hiki i kā mākou hale hana ke hana i ka laser diode 2in1, diode. laser 3in1, laser diode 4in1.

i kēia manawa Kina mākeke hiki i kekahi mau hui ke hana i ka laser diode 2in1, e like me ka diode + nd yag, diode + ipl, AKA ʻAʻole hiki iā lākou ke hana i ka DIODE 3IN1, e like me ka diode + nd ya + ipl, ʻAʻole hiki iā lākou ke hana DIODE 4IN1 LASER. , e like me ka diode+nd yag+e-light+rf

a hiki iā mākou ke hana ma kahi o 7 ~ 8 mau makahiki i hala aku nei, hiki iā lākou ke hana i ka makahiki 2020, ʻaʻole paʻa ka maikaʻi o kā lākou mīkini, ʻaʻole kiʻekiʻe ka maikaʻi o ka mīkini, kiʻekiʻe ka pilikia ma hope o ke kūʻai aku, akā ua hoʻomohala mākou i nā makahiki he nui, i kēia manawa ʻo kā mākou mīkini. kūpaʻa a me ke kūlana kiʻekiʻe, ʻaʻohe pilikia ma hope o ke kūʻai aku

ʻO mākou ka mīkini hana ʻoihana diode laser.Loaʻa iā mākou ʻekolu mau lima laser diode ʻokoʻa.Loaʻa iā mākou 300w 500W 600W 800W 1000W 1200W 1400W 1600W.

Nui nā ʻoihana i loaʻa i ka diode laser hoʻokahi mīkini lima.

Loaʻa iā mākou ka laser diode 808nm + ipl a me ka laser diode 808nm + Nd yag , VERTICAL diode + ipl + laser 980nm a me ka diode + Nd Yag + laser 980nm, a me ka diode + Nd Yag + E-light + laser 980nm + a me ka diode. E-māmā + RF + laser 980nm, hiki i kā mākou hale hana ke hana ma Kina.Ke manaʻoʻiʻo nei au ua ʻike ʻoe i ka mākeke Kina ma mua oʻu.I kēia manawa, hiki iā ia ke hana i ka didiode + Nd Yag + E-light + RF + laser 980nm ma ka hale hana Kina.ʻo mākou ka hui ʻoihana.ʻO UNIQUE ko mākou pūnaewele ma Kina: 1. hiki iā mākou ke hana i nā ʻāpana ʻāpana ʻōnaehana alarm ma Kina.he mea maikaʻi loa ia no nā mea hoʻolaha nui.e haʻi wale mai ʻoe iā mākou i ka laina melemele, e ʻike mākou i ka pilikia o ka mīkini.2. hiki iā mākou ke hana i ka ʻōnaehana hoʻolimalima.


Ka manawa hoʻouna: Mei-07-2022